top of page
  • Writer's pictureSimon Knight

Glazed In-fill to Listed House in St Albans


st albans

We are excited to have submitted planning for this contemporary extension to a listed building in St Albans. The extension subtly slots a glazed box in between the existing extensions to the rear of the property, providing a two storey link between living spaces and a better connection to the garden. The floor plan creates a new double height dining space with a new staircase linking the basement to the ground floor. In addition to the rear extension, we have also designed a new floor at roof level, which creates a mansard roof which ties in with the neighbouring property. This creates a new ensuite bedroom and study space.


If you have a new architectural project that you would like to discuss with us, please contact us today. Or you can view our other home extension projects here.



st albans

126 views
bottom of page